KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE PDF

Konstruksione arkitektonike. 2 likes. Book. Konstruksione arkitektonike. Privacy · Terms. About. Konstruksione arkitektonike. Book. 2 people like this topic. Lecture of Konstruction of Roof in Albanian Language. KONSTRUKSIONET ARKITEKTONIKE 4 Violeta NUSHI _leksione_v.a. KONSTRUKSIONE ARKITEKTONIKE 4.

Author: Taulabar Majind
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 7 October 2011
Pages: 374
PDF File Size: 13.66 Mb
ePub File Size: 4.28 Mb
ISBN: 819-4-40525-260-9
Downloads: 17948
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Fenrisida

Konstruksione arkitektonike

Handbook of Construction Estimate. Would you also like to submit a review for this item?

Kulmet me tirant Tirant Prof. Mund t jen nj-ujor, dy-ujor, tre-ujor apo katr-ujor, dhe t tjer. Violeta NUSHI Ky sht nj tip i veant i konstruksioneve t kulmeve pasi tr ngarkesn e prcjell n muret e jashtme, periferike t ndrtess, e cila arrihet me sistemin e mbyllur t prcjelljes s forcave sforcimeve.

Karriga e pjerrt prcjell ngarkesat n muret e jashtme me ‘rast krijohet hapsire e lir pr shfrytzuesin e nnkulmit, veanrisht n rastet e nnkulmit me mure konstruksioe ngritura – parapeteve. Advanced Search Find a Library. Your rating has been recorded. Mbshtjellsi i kulmit duhet ti prmbush krkesat e mbrojtjes s ndrtess nga uji, bora, errat dhe t gjith ndikuesit tjer ambiental. Please enter the message.

Kjo trsi lidhet n traun lidhs -epratn e cila mbshtetet n muret e ndrtess. Kulmet e thjeshta Baza Prof. Latohet dhe prpunohet leht, leht ahet, nuk poliratet mire.

  LIVRO TEORIA TRIDIMENSIONAL DO DIREITO MIGUEL REALE PDF

Konstruksione arkitektonike (Book, ) []

M pas, n varshmri t gjersive t ndrtess, prcaktohen pozicionet e mbajtsve kryesor – trajeve nnmahia, kulmarit cilat duhet t jen t lidhura mes veti. Enter ISBNs with our without hyphens. Kulmet me tirant 3. Write a review Rate this item: List of Construction Activities. User lists with this item 1 Drenusha 1 items by Drenusha updated Flat Roof Construction Manual. Lagshtia, hidroskopia, absorbimi i ujit, pesha, prqimi i nxehtsis dhe i ftohtsis, etj.

Shtylla kthen forcn n pikn e ngarkess, kulmar apo nnmahi, e cila prap prcjell ngarkesat n mbshtetsit ansor.

Jetgjatsi t madhe n kushte t ndryshme, si n lagshti e edhe n thatsi. Cancel Forgot your password?

The E-mail Address es field is required. Privacy Policy Terms and Conditions. Fillimisht bhet zgjidhja gjeometrike e kulmit, prcaktimi i strehve. Estetika dhe aroma; etj.

KONSTRUKSIONI I KULMIT (Construction of Roof)

Tjegulla t betonit nga betonet e fisnikruara. You may have already requested this item. Remember me on this computer. Dru gjethembajts, rritet deri n 65m. We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Kulmi, me konstruksionin e tij dhe mbshtjellsin, ka ka funksion t mbroj ndrtesn nga ndikimet atmosferike; t izolon hapsirn e nnkulmit nga uji dhe ndyshimet e temepraturs dhe n disa raste ta ndrion dhe ventiolon ate.

  CR500 CRM MIDDLEWARE PDF

Your local library may be able to help you gain access to a resource found through Classify and WorldCat. The Classify prototype helps librarians apply classification numbers to resources in library collections. Kulmet me tirant 3. Doctrine of Harmonious Construction. Mbrojtjen nga ndikimet e temperaturs arkitektoonike arrijm me vendosjen e materialeve termoizoluese n 1 meskatin e fundit apo n 2 konstruksionin e kulmit.

KONSTRUKSIONI I KULMIT (Construction of Roof)

Similar Items Related Subjects: Enter all digits found on the item e. Libraries add bibliographic records to WorldCat representing books and other items in their collections. Please enter your name. Published on Jul View Download Roof Construction Basics Roof construction is the single most important structure on your home Roofs provide.